Forum
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
This is the optional category header for the Suggestion Box.

TOPIC: Xenserver 7 support?

Xenserver 7 support? 2 years 11 months ago #967

Just installed 1.8.9 under XS 7.0 and the one XenCenter pool on which it is running keeps disappearing and reappearing when HA is enabled. The servers themselves continue to run, but this is of course not good. As soon as HA is disabled, this stops. Any idea what's going on and has anyone else reported this? It's running fine on a different 6.5 SP1 pool, so it's clearly a XS 7.0 issue. An ETA on a supported release for XenServer 7.0 would be really nice to hear.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Tobias Kreidl.

Xenserver 7 support? 2 years 11 months ago #968

  • Salvatore Costantino
  • Salvatore Costantino's Avatar
  • Offline
  • Posts: 569
Our current release will not work with XenServer-7. We have a XenServer 7 beta release available.
The release is working well with xenserver 7, however, there is a bug in xensever that must be resolved before we can provide an official non-beta release.
bugs.xenserver.org/browse/XSO-586?jql=pr...ssuetype%20%3D%20Bug
Maybe you can assist is getting the bug looked at? So far, nothing seems to be happening with it as far as I can tell.

2-node pool installer can be downloaded here:
halizard.org/release/noSAN-combined/hali...installer_2.0.1.beta

If installing by hand - tarballs are available here:
halizard.org/release/ha-lizard/
halizard.org/release/iscsi-ha/
The following user(s) said Thank You: Tobias Kreidl

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Xenserver 7 support? 2 years 11 months ago #969

Thanks, I'll try and push on that bug report getting more attention. The last response on that thread was a little over a week ago.
--Tobias

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Tobias Kreidl.

Xenserver 7 support? 2 years 10 months ago #989

Any update on this from HAlizard? Looking at that bugtrack link, it doesn't seem that Xenserver cares too much about the issue...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Xenserver 7 support? 2 years 10 months ago #990

This is ridiculous. I will attempt to get this to the attention of a PM.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Xenserver 7 support? 2 years 10 months ago #992

  • Salvatore Costantino
  • Salvatore Costantino's Avatar
  • Offline
  • Posts: 569
We have some patches that will be tested over the next couple of weeks in a xenserver 6.5 enviro. If testing goes as expected, we plan on merging the patches with our xenserver 7 beta release which may allow us to deal with this bug outside of xenserver.

Please Log in or Create an account to join the conversation.